PPJ Eira 06 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Piirisarja: Ykkönen, Kolmonen ja Vitone. Joukkueeseen kuuluu 63 jäsentä ja kalenterissa on 69 tulevaa treeniä tai peliä.

Kolmannen koutsin pestaaminen on avannut yli 50 pojan jengissämme tilaa parille uudelle 06-syntyneelle pelaajalle Helsingin kantakaupungin alueelta.

PPJ Eira 06:ssa uskomme yksilölliseen valmennukseen ja uudenlaiseen ajattelutapaan, jossa futarit kohdataan ensisijaisesti yksilöinä ja ihmisinä, sen päälle rakennetaan mahdollisimman yksilöllisiä tavoitteita ja pelaajapolkuja. Joukkuehenki ja hyvä olo ovat erityisen tärkeitä. Ns. “new school” metodistamme ja periaatteistamme lisää täältä:

https://ppjeira06blog.wordpress.com/

Lähivuosina valmistaudumme ottamaan huomioon murrosiän tuomat erot poikien henkisessä ja fyysisessä kasvussa. Tavoitteenamme on kouluttaa pojistamme ikäluokan fiksuin futisjoukkue, jossa pelaajilla on myös hyvä olla.

Palloliitolta suitsutusta pedegogisesta laadusta saaneet koutsimme ja tutkittuun tietoon perustuvat linjauksemme ovat oppimisen tae. Olemme ammentaneet toimintamme ideoita Ruotsin, Tanskan ja Saksan hyvistä käytännöistä.

Pidämme myös kulut kurissa, laadusta tinkimättä:
http://www.hs.fi/paivanlehti/15122016/art-2000005006753.html

Tule kokeilemaan: lähetä meiliä jojoeira06(miuku)gmail(piste)com niin soitamme sinulle.

Raine Tiessalo
Markku Larkio
PPJ Eira 06:n joukkueenjohtajat

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 27 minuuttia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
PPJ Eira 06: kokoonpano