PPJ Eira 06 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Ykkönen, Kakkonen, Nelonen ja Vitonen. Joukkueeseen kuuluu 60 jäsentä ja kalenterissa on 112 tulevaa treeniä tai peliä.

Tule mukaan 50 pojan hyvähenkiseen joukkueeseen - jossa laadun toteutumista tutkitaan säännöllisillä kyselyillä. Tilaa on parille uudelle 06-syntyneelle pelaajalle Helsingin kantakaupungin alueelta.

PPJ Eira 06:ssa uskomme yksilölliseen valmennukseen ja uudenlaiseen ajattelutapaan, jossa futarit kohdataan ensisijaisesti yksilöinä ja ihmisinä, sen päälle rakennetaan mahdollisimman yksilöllisiä tavoitteita ja pelaajapolkuja.

Joukkuehenki ja hyvä olo ovat erityisen tärkeitä. Ns. “new school” metodistamme ja periaatteistamme lisää täältä:

http://ppj.fi/joukkueet/ppj06e/

Lähivuosina otamme huomioon murrosiän tuomat erot poikien henkisessä ja fyysisessä kasvussa. Tavoitteenamme on kasvattaa joukkueen pelaajista ikäluokan fiksuin futisjoukkue, jossa pelaajilla on myös hyvä olla.

Pidämme myös kulut kurissa, laadusta tinkimättä:
http://www.hs.fi/paivanlehti/15122016/art-2000005006753.html

Tule kokeilemaan: lähetä meiliä jojoeira06(miuku)gmail(piste)com niin soitamme sinulle.

Raine Tiessalo
Tommy Pohjola
PPJ Eira 06:n joukkueenjohtajat

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 2 minuuttia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
PPJ Eira 06: kokoonpano